N-VA trekt ongebonden naar de gemeenteraadsverkiezingen

Op 4 september 2011

Het kartel CD&V/N-VA wordt na 2012 niet verdergezet in Oud-Heverlee.  De bestaande afspraken worden nagekomen, maar bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2012 zal de N-VA apart opkomen.

Yves Defoort, de voorzitter van N-VA Oud-Heverlee, legt uit waarom.

 “De N-VA trekt ongebonden naar de gemeenteraadsverkiezingen omdat we de kiezer een alternatief willen bieden voor het traditionele beleid in Oud-Heverlee.

Want of het nu Fusiebelangen, SP.A of CD&V zijn die in de meerderheid zitten, voor zover iedereen zich kan herinneren, komt het beleid in Oud-Heverlee altijd op hetzelfde neer: pintje drinken, centje uitgeven, tukje doen.  Leuk voor de bestuurders, maar irrelevant voor de burger. 

N-VA wenst een einde te stellen aan deze gemakzuchtige politiek.  Het is tijd dat het bestuur een meerwaarde betekent voor de gemeente.  De gemeentebelastingen zijn er immers niet voor het amusement van de bestuurders, maar om de burger te dienen.

Concreet wil de N-VA dat na de verkiezingen de hand aan de ploeg wordt gezet en er eindelijk eens werk wordt gemaakt van zaken als deftige wegen, een goede ruimtelijke ordening, een doordacht financieel beleid, opwaardering van de dorpskernen, enz.  Allemaal zaken die al dertig jaar beloofd worden maar waar in de praktijk nooit iets van te zien is.

Voor al wie een nieuwe wind wil laten waaien in Oud-Heverlee, zal de N-VA ter beschikking staan.  Nu en na de gemeenteraadsverkiezingen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is